Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
lexakonyvajanloja

Kelly Oram:Cinder és Ella

Lexa Könyvajánlója · 1 éve
Sziasztok!
A mai és egyben életem első ajánlója a Cinder és Ella.Ez a könyv a hamupipőke feldolgozása amiből ugyebár nagyon sok van,mégis beletudta adni az írónő azt a pluszt ami a sok sok ezer hamupipőke feldolgozástól megkülönbözteti. Nem is húzom tovább az időt itt a történet:


Ella anyukájával autózik ,amikor egy baleset miatt hónapra kómába zuhan ,ezután elmondják neki, anyja meghalt. Ezért együtt kell élnie apja családjával azaz sajnos 2 mostohatestvérével is.Mivel sérülései nagyon súlyosak, tornára ,masszázsokra jönnek hozzá a dokik.Végül  elküldik egy iskolába, ahol mindenki kerüli,csúfolja, csúnya dolgokat tesz vele .Egyetlen ember van aki tartja benne a lelket minden egyes nap :Cinder. Cinderrel ,Ella a balesete előtt ismerkedett meg az interneten, de sohasem találkoztak.A srác vicces ,szexi ,okos ..és könyvmoly mint Ella.
De vajon mért nem találkozhatnak,ha olyan jól kijönnek? Talán Cinder nem akarja látni a mi hamupipőkénket? 

Vajon Ella története végül Happy End lesz?

Véleményem : Én nagyon sokat sírtam ,nevettem rajta, nagyon jó könyv .Mivel  a történet akár velünk is megtörténhetne ,hiszen Ella egy hétköznapi ember akit baleset ért ,amúgy meg mért ne szerethetne bele egy "sztárba"?!
Továbbá a könyv rávilágít, hogy milyen nehéz manapság "sztárnak" lenni ,és egyben milyen  szörnyű dolog is! Összességében talán az egyik legjobb könyv amit eddig olvastam.
Én azért egy 10-11 éves korig nem ajánlanám mert nem hiszem hogy olyan fiatalon egy ilyen könyvet meg lehet emészteni de ahogy gondoljátok. Szerintem 12 éves kortól simán olvashatjátok ,persze ez csak ajánlás :)

Remélem tetszett!  A jövő hét végéig saját ötletből hozom az ajánlókat de utána kérésre is írok majd.Egyenlőre heti 2-3 ajánló lesz!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Lexa Könyvajánlója
Sziasztok! Ez a blog könyvekről fog szólni :)